top of page
positiivisin2019.jpg

PROJEKTIT

Nuorkauppakamareilla on lukuisia projekteja, joita toteutetaan niin paikallisesti, kansallisesti ja jopa kansainvälisesti. Projektit ovat luonteeltaan yhteiskunnallisia tai jäsentensä kehittymistä ja kouluttautumista tukevia.

Jäsenet voivat kamarin sisällä esittää toteutettavaksi useita erilaisia itseään kiinnostavia projekteja. Projekteihin osallistuminen ja niiden johtaminen on yksi arvokkaimmista kehittymis- ja kouluttautumismuodoista. Toteuttamalla projekteja harrastustoiminnan puitteissa, jäsenet oppivat taitoja työelämän haasteita varten, toimimaan erilaisissa tiimeissä ja tehtävissä, johtamaan ja organisoimaan, tulevat tutuiksi elinkeinoelämän vaikuttajien kanssa sekä tekevät positiivista JC-julkisuutta. Projekteissa tiivistyykin Nuorkauppakamarin kansainvälinen motto: Learning by doing!

Viime vuosina tunnetuimpia projektejamme ovat olleet:

Olemme järjestäneet lisäksi erilaisia toteutuksia Suomen Nuorkauppakamareiden kansallisista kilpailuista 

Vuoteen 2020 asti Kokkolan Nuorkauppakamari vastaisi Joulupuu Kokkola -keräyksen järjestämisestä. Suomen laajuinen nuorkauppakamariprojekti sai siivet alleen ja järjestelyjä varten perustettiin uusi yhdistys Joulupuu ry.

Learning by doing!

bottom of page