top of page
DSC02040.jpg

Koulutukset

Suomen Nuorkauppakamarit ry ja Kokkolan Nuorkauppakamari ry tarjoavat vuosittain upeita kouluttautumismahdollisuuksia ympäri Suomea. Koulutukset tarjoavat käytännönläheisiä ja konkreettisia oppimismahdollisuuksia ja mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen.

Nuorkauppakamari tarjoaa myös loistavan mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä johtajana tai kouluttajana johtajuus- tai kouluttajapolun kautta. Itsensä kehittäminen onnistuu myös hankkimalla strategista osaamista, projektiosaamista sekä puhe- ja esiintymistaitoja.

START-koulutuksesta eväitä jäsenyyteen
START-koulutus tutustuttaa uuden koejäsenen nuorkauppakamaritoimintaan ja järjestön tarjoamiin mahdollisuuksiin. Koulutuksessa käydään läpi termistöä, toimintaa ja JC-urapolkua, ja samalla tutustutaan muihin koejäseniin ja kouluttajiin.

Puhekoulutus ja Sanan Säilä – puhekilpailu

Puheen pitäminen ei vaadi lahjoja, vaan oikeanlaista tekniikkaa! Puhekoulutuksessa opetellaan perusasiat puheen rakentamisesta, valmistautumisesta ja esiintymisestä sekä arvioinnista sekä harjoitellaan puheiden pitämistä. Puhekoulutus valmentaa myös Nuorkauppakamarin vuosittaiseen puhekilpailuun.

Debatti
Debatti on nopean oivaltamisen ja älykkään dialogin juhlaa. Debattikilpailun alkusarjat järjestetään syksyn Aluekokouksien yhteydessä ja Suomen finaali SNKK:n kansallisessa vaalikokouksessa lokakuussa.

Projekti- ja myyntikoulutukset

Nuorkauppakamariden koulutuspakista löytyy useita projektikoulutuksia. Koulutuksissa harjoitellaan projektin johtamista, suunnittelua, toimeenpanoa ja arviointia.

Nuorkauppakamari järjestää jäsenistölleen tehokkaita myyntikoulutuksia. Myyntikoulutusten sisällöt ovat sisällöltään ajankohtaisia ja jäsenistön tarpeisiin räätälöityjä.

 

Muita koulutusmahdollisuuksia:

bottom of page