top of page

MUKAAN TOIMINTAAN
 

Nuorkauppakamarin toimintaan voi osallistua kuka tahansa 18-40 -vuotias, joka haluaa kehittyä yksilönä, johtajana, tai kouluttajana, verkostoitua ja tutustua uusiin ihmisiin. Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen. Tarkemmin toiminnasta voit lukea Suomen Nuorkauppakamareiden sivuilta.

Syitä jäseneksi liittymiseen on monta, sillä nuorkauppakamaritoiminta on täynnä mahdollisuuksia. Joku tarvitsee johtamiskoulutusta, joku verkostoa bisnekseensä. Joku puolestaan kaipaa esiintymisvarmuutta, toinen uusia ystäviä. Jollekin on tärkeää vaikuttaa yhteiskuntaan positiivisesti, kun taas toiselle luottamustoimista ja projekteihin osallistumisesta on selkeä etu työmarkkinoilla. Kaikkien näiden lisäksi kamarilaisena sinulla on mahdollisuus osallistua tyylikkäisiin tilaisuuksiin hyvässä seurassa.

Kamaripolku alkaa aina koejäsenyydellä, ns. molemminpuolisena koeaikana. Koejäsenyyden aikana henkilöltä odotetaan aktiivisuutta ja halukkuutta antaa oma panoksensa yhdistyksen toimintaan sekä projekteihin. Koejäsenyys kestää normaalisti 6-12 kk. Valinnat varsinaisiksi jäseniksi tehdään yhdistyksen virallisissa kokouksissa. Koejäsenyytesi aikana voit osallistua mukaan kamaritoimintaan sekä tutustua kamarimme jäseniin. Koejäsenyyden jälkeen on mahdollisuus jatkaa yhdistyksen varsinaisena jäsenenä.

10 + 1 HYVÄÄ SYYTÄ KUULUA NUORKAUPPAKAMARIIN

1. Koulutukset, kouluttajakokemus ja uuden oppiminen
2. Esiintymiskokemus ja – varmuus
3. Paikallinen ja alueellinen vaikuttaminen
4. Itsensä kehittäminen ja haastaminen turvallisessa ympäristössä
5. Johtamiskokemus
6. Verkostot
7. Liike-elämän kontaktit
8. Projektit ja hauska yhdessä tekeminen
9. Uudet ystävät ja yhteisöllisyyden tunne
10. Matkaseura
+ Paras paikka olla poissa kotoa, tai löytää koti.

Uusia ja innokkaita jäseniä kaivataan aina, joten ota rohkeasti yhteyttä lähteäksesi mukaan kokkola@jci.fi tai voit kysyä lisää kamaritoiminnasta valmistautuvalta puheenjohtajalta Roosa Risikolta.

Roosa Risikko

roosa.risikko@jci.fi

Screenshot_20240319-170133_OneDrive_edited.jpg
bottom of page