Tervetuloa HIEKKASÄRKILLE

SENAATTORIT

Senaattoreille on tarjolla omaa ohjelmaa heti perjantai-illasta alkaen. Perjantaina senaattorit kohtaavat rennoissa merkeissä tervetulonuotiolla aivan kokoushotellin vieressä.

Lauantain Senaattoriohjelma tutustuttaa senaattorit kattavasti Kalajoen ykköselinkeinoon matkailuun. Senaattorit saavat tutustua alueen elinkeinoelämään, matkailuun, kehitykseen ja tulevaisuuden visioihin ja strategiaan.

 

Senaattorilounaan laadukas sisältö tarjoaa jokaiselle osallistujalle mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen. Hyvän ruoan ja juoman ohessa senaattorit saavat vinkkejä oman varallisuutensa kehittämiseen. Senaattorit saavat tutustua yhdessä muiden kokousvieraiden kanssa alueen rekrytointiprosesseihin ja osallistua Pohjanmaan Kauppakamarin johtajan Paula Erkkilän luotsaamaan paneelikeskusteluun.

 

Senaattorit viihtyvät luonnollisesti myös  muun kokousohjelman parissa. Keynote -luennot ja tervetulo- ja iltajuhlat kutsuvat myös senaattoreita viihtymään ja verkostoitumaan. Hiekkasärkillä kokousviikonlopusta nauttivat senaattoreiden lisäksi myös avecit ja lapset. Lisätietoja alueen palveluista saat Kalajoen Matkailun sivuilta.

Senaattoreille on viikonloppuna oma ohituskaista kokoustoimistoon. Senaattorit saavat kokoustoimistoon VIP-yhteyden sähköpostitse osoitteesta senaattorit@nofilter2019.fi.

Senaattoriohjelma

Perjantai 12.4.

 

16 – 18.00      

Kohtaamisia kodalla – tervetulonuotio kutsuu tapaamaan vanhoja ja uusia tuttuja! Numeropipot päähän – nyt lasketaan, voittavatko 6 - vai 7- sarjalaiset! 

 

20 – 21.30

Iltanuotio – kotatunnelma jatkuu

 

Lauantai 13.4.

 

8.45 – 9.45     Aamiaisseminaari 
Kalajoen matkailuelinkeinon kehitys – Janne Anttila, Kalajoen Hiekkasärkät Oy sekä Kalajoki, ainutlaatuinen sijoituskohde - 

Anne Anttiroiko-Takala, # 64152, Kiinteistömaailma ⎮ Laaksojen Kodit Oy LKV

10 – 11

Yhteinen aamukävelyretki Hiekkasärkkien maisemia ihaillen

 

11 – 11.30

Paneelikeskustelu rekrytoinnin onnistumisista ja haasteista

 

11 – 14.30

Senator Lounge avoinna Dyynissä

11.30 – 12.30

Keynote: Esko Aho – Kansainvälisen kaupan edistäminen

12.45 – 14.45

Senaattorilounas Dyynissä

Lounaan aluksi puheenvuoro yhteistyökumppaniltamme Alexandrialta henkilökohtaisen varallisuuden kehittämisestä.